طرح دوفوریتی مکانی برای اعتراضات و انتقادات
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۳۰۶

طرح دوفوریتی مکانی برای اعتراضات و انتقادات

در سی و ششمین جلسه علنی شورای شهر تهران طرح دو فوریتی برای معرفی مکان یا مکان‌هایی در خصوص اعتراض و انتقاد‌های قانونی مردم مطرح شد.
طرح دوفوریتی مکانی برای اعتراضات و انتقادات
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد مسجدجامعی در سی و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش طرح دوفوریتی را برای ایجاد مکان‌هایی برای اعتراض و انتقاد مطرح کرد و اظهار داشت: بر اساس حقوق شهروندی باید مکانی برای انتقادات و اعتراضات در شهر تهران ایجاد شود و حتی می‌توان به جای پارک گفت‌وگو بگوییم پارک اعتراضات.

وی افزود: ما چه شرایطی را ایجاد کرده‌ایم که شهروندان بتوانند به راحتی انتقاد و اعتراض خاص خود را داشته باشند و در پیشنهادی که امروز ارائه دادیم اعلام کردیم مکانی برای انتقادات و اعتراضات مشخص شود.

مسجدجامعی بیان داشت: در روز‌های اخیر از سوی قوا سه‌گانه بر اصل حقوق شهروندی تأکید شده است و شهرداری تهران نیز موظف است با همکاری دیگر نهاد‌های ذیربط مکان مناسبی را برای این گونه اجتماعات ایجاد کند.

وی ادامه داد: ما در راستای منشور حقوق شهروندی باید فضایی را ایجاد کنیم که مردم به آنجا بروند و با مشارکت دیگر دستگاه‌های ذیربط اعتراض خود را به گوش مسئولان برسانند.

در ادامه بررسی این طرح افشین حبیب‌زاده دیگر عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش اظهار داشت:‌باید همه جوانب این طرح مورد بررسی قرار بگیرد این طور نیست که با دو فوریت این موضوع تمام شود.

وی بیان داشت: ما نمی‌توانیم مکانی را برای تجمعات مشخص کنیم شاید عده‌ای بخواهند با توجه به درخواستی که دارند تجمع خاصی را در مقابل دستگاه خاصی داشته باشند.

وی ادامه داد: بر اساس قانون اساسی و حقوق شهروندی شهروندان هر کجا بخواهند می‌توانند نسبت به تجمعات خود درخواست بدهند.

در ادامه احمد میرلوحی نیز دیگر عضو شورای شهر تهران درباره این طرح اظهار داشت: اینکه دستگاه‌های مسئول باید نسبت به این موضوع اقدام کنند درست است.

وی افزود: ۴۰ سال است این اصل در قانون اساسی ما درج شده است و مانند قانون شورا‌ها که ۲۰ سال تعطیل بود این اصل ۴۰ سال است که تعطیل است.

وی افزود: در ماده ۱۰ قانون احزاب تجمعات قانونی را مجاز اعلام کردیم، ولی شروطی در قانون آمده است که کلاً تجمع قانونی شکل نگیرد.

وی افزود: تجمعات قانونی به نحوی مشخص شده که هیچکس برای انجام تجمعات قانونی پیش نیامده است و جرأت چنین کاری را ندارد.

وی افزود: وقتی راه‌های قانونی مناسب را تجویز نمی‌کنید کسانی که می‌خواهند قانون را عمل نکنند اقدامات غیرقانونی را انجام می‌دهند.

وی افزود: بنده قبول داریم که مسئول برقراری امنیت وزارت کشور است.

وی افزود:‌ما باید بگونه‌ای اقدام کنیم که مسائل اقتصادی و اجتماعی تبدیل به مسائل امنیتی و سیاسی نشود که حتی ترامپ و دشمنان نظام وارد عمل شوند.

در ادامه حجت‌الله میرزایی معاون برنامه‌ریزی و امور شورا‌های شهرداری تهران گفت: از شورای شهر مهلت یک ماهه برای بررسی این طرح را داریم تا بر اساس همکاری دیگر دستگاه‌ها مکانی را برای این امر اختصاص دهیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار